The most beautiful sunset…|Ever seen

Cel mai frumos apus pe care l-am văzut a fost în Palma de Mallorca, mai exact la 10 km de orașul Palma pe un munte, de unde se putea admira perfect apusul, era chiar și un bar mic unde puteai savura o bere la care ți se aducea și un castronel cu chips-uri și măsline, o să atașez o poză cu locul. La început aveam impresia că era pustiu, nu era nimeni în jur până când s-a ridicat o fată de sub bar și am văzut o față prietenoasă.

DSC04891_Fotor

 Eram doar noi acolo, atmosfera era foarte plăcută, caldă și silențioasă.Era liniște la bar, până când s-a apropiat ora apusului, și atunci a început să vina destul de multă lume, noi am aflat de acesta de la un localnic care ne-a spus că este cel mai frumos loc din insulă de unde se vede grozav apusul soarelui, datorită faptului că se află la înălțime și nu este nici o așezare urbană de amploare care să umbrească razele soarelui.

DSC04903_FotorDSC04918_FotorDSC04907_Fotor

 În prima poză apusul este la apogeu, momentul cel mai intens și cel mai frumos, toată lumea făcea poze și atunci am înțeles de ce se spunea că aici este cel mai minunat apus.În cea de-a doua poză era la sfârșit, o lumina numai bună de poze, fotografii îl numesc “golden hour”.

Palma de Mallorca este o destinație superbă de vacanță, dacă nu ați fost puteți să vă faceți planurile de acum pentru vara viitoare, cel mai frumos este să mergeți în grup, cu prietenii, pentru că este multă viață de noapte, iar lumea este pusă pe distracție mereu, ce poate fi mai frumos decât o vacanță cu prietenii la mare? Plajele sunt deasemenea frumoase, întinse, nisip fin, apa limpede, amenajate, neamenajate, insula are la propriu tot ce îți poți imagina atunci când pleci în vacanță. În partea de sud-vest se află orașele și stațiunile cele mai aglomerate iar în partea de nord-est este o zonă mai liniștită pentru familii.

IMG_6271_Fotor

 -plajă situată în orașul Palma-

DSC01835_Fotor

 -plajă în stațiunea Magaluf-

IMG_6197_Fotor

-Sol House Mallorca MIXED BY IBIZA ROCKS-

DSC05009_Fotor

 -plajă în stațiunea Magaluf-

IMG_6716_FotorIMG_6720_Fotor -plajă situată în orașul Palma-

IMG_6717_Fotor

 -plajă în stațiunea Magaluf-

 Sunt multe lucruri de făcut în această insulă, fiind și cea mai mare din arhipelagul Balearelor, spaniolii sunt foarte prietenoși, te fac să te simți ca acasă, sunt amabili și simpli, nu au nevoie de mult ca să se simtă bine și să se distreze la maxim, la ei fiesta este continuă, relaxarea este pe primul loc pentru ei, probabil dacă le-am urma exemplul am fi mult mai relaxați și open-minded, receptivi la noi idei și argumente.Nu este niciodată prea târziu!

Ah, de mâncare nu am spus nimic, este delicioasă oriunde te-ai duce în insulă, prețurile sunt ok, nu sunt exagerate iar personalul este foarte amabil, ești întrebat des dacă dorești sangria (o băutură tradițională Spaniei făcută din vin și diverse fructe) despre care spun ei că nu te amețesc, însă pentru mine a fost invers!

DSC05151_Fotor

 -Paella, mâncare tradițională spaniolă-

 Pe lângă plajele însorite 300 de zile din an, mâncarea savuroasă, distracțiile nocturne, insula are și un mic parc de distracții în stațiunea Magaluf unde se află hotelul Sol House Mallorca(am atașat o poză cu piscina hotelului) cu o bilă imensă cu două scaune care te aruncă deasupra insulei și vezi toate frumusețile ei, eu m-am dat noaptea pentru a putea admira luminile de peste tot, cei care iubesc adrenalina trebuie să încerce, este un sentiment unic dar cam scurt!

See you next time!

Kisses,

 

One thought on “The most beautiful sunset…|Ever seen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s