3 ideas for mom jeans|which one would you choose?

Tu cu ce asortezi o pereche de mom jeans?

Dacă ai percheziționat dressingul mamei tale în anii 90′ probabil că știi deja cum arată o pereche de mom jeans.  Denimul este un material care nu se va demoda niciodată însă sunt diverse modele de denim care pleacă și revin în trend atunci când nu te aștepți. Cu ajutorul lor puteam crea idei de ținute noi. Știm cum arată pe picior skinny jeans și straight jeans, dar care este diferența între girlfriend/boyfriend/mom jeans?

Boyfriend jeans: moda a pornit din anii 60′, vinovată fiind Marilyn Monroe. Este varianta opusă a modelului skinny, sunt largi și oferă un look relaxat.Trebuie să avem grijă cum alegem forma potrivită corpului, pentru femeile mici de înălțime se optează pentru slim-cut boyfriend, iar pentru cele cu forme se merge spre modelul boyfriend dar totuși să vina destul de aproape de linia coapsei.
Girlfriend jeans: exact cum ți-ai imaginat, este versiunea mai feminină a modelului boyfriend. Este versiunea classica, mai strâmtă și talia un pic înaltă, definește bine piciorul iar stilul este mai autentic, nu pare forțat cum este cazul celor boyfriend.
Mom jeans: cel mai popular și purtat model în ultimul timp, după părerea mea este o combinație reușită între boyfriend/girlfriend jeans. Talie înaltă, poate fi și medie, oferă un look relaxat iar materialul este mai rigid și țintește spre a oferii partii dorsale mai mult volum.
Aparent banali, mom jeans pot schimba look-ul tău oferindu-i un plus de originalitate. Partea bună a acestui model este că te poți juca cu piesele vestimentare, de la clasic, sport până la elegant. Atunci când te trezești dimineața și nu știi cu ce să te îmbraci, cel mai bine este să te ghidezi după starea ta de spirit, dacă trebuie să fii elegantă dar totuși vrei să te simți comodă și relaxată atunci răspunsul este o pereche de mom jeans, pantofi/sandale cu toc, cămașă/tricou (tocul deja asigură 70 % din eleganța ținutei), restul este ales după starea de bine a fiecăruia. Dacă dorești să fii sport dar stylish, mom jeans te ajută foarte mult pentru că au o formă deosebită și diferită față de restul jeansilor. O să vă arăt 3 feluri în care am reușit să combin o pereche de mom jeans pe care i-am cumpărat de la magazinul Replay, după Passeig de Gracia din Barcelona exact cu o luna în urmă. Urmează să scriu despre Barcelona, frumusețile de acolo și ce poți să faci că să ai o vacanță perfectă.

Processed with VSCO with g3 preset

IMG_3943_Facetune_20.09.2017-19:39:25.jpg

O ținută potrivită pentru o zi în care vrei să te relaxezi, ai nevoie de timp pentru tine să te bucuri de o cafea cu o prietenă sau pur și simplu de o plimbare.

Mom jeans-Replay, Top-H&M, Sneakers-Converse, ochelari Ray-Ban (secția vintage).

Processed with VSCO with g3 preset

IMG_3946_Facetune_20.09.2017-19:41:26.jpg

Ce vă ziceam de o zi în care trebuie să fii elegantă dar nu ai starea necesară ? Aruncă o pereche de mom jeans pe tine și lasă pantofii/sandalele cu toc să își facă treaba!

Mom jeans-Replay, Cămașă H&M, Sandale-Guess, ochelari-miu-miu, Baker-Boy Hat – Asos.

IMG_3947_Facetune_20.09.2017-19:42:06.jpg

IMG_3948_Facetune_20.09.2017-19:42:56.jpg

O ținută de sfârșit de vară, în care m-am simțit cel mai bine datorită comodității papucilor! Este vremea perfectă să asortezi o pereche de jeans lungi cu orice piesă vestimentară a verii care ți-a plăcut foarte mult, ai flexibilitate în toate ținutele datorită vremii plăcute, am scăpat de căldura insuportabilă care te obliga să porți lucruri cât mai răcoroase!

Jeans – Replay, Top – H&M, Flip-Flops – Adidas, Rucsac – Kendall&Kyle.

Kisses,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s