All black | All about it

Sunt multe motive pentru care negrul este culoarea potrivită întotdeauna, primul motiv ar fi faptul că nu se demodează niciodată și se potrivește oricui! Pe vremuri era culoarea care marca doliul, în prezent marchează eleganța. Negrul avantajează pe oricine, însă sunt lucruri importante de care trebuie să ținem cont atunci când ne alegem piese vestimentare negre.

Primul lucru de care trebuie să ținem cont este calitatea materialului din care este făcută haina neagră pentru că orice material prost se va observa și mai mult.

Al doilea lucru, destul de important, este părul, accesoriile și machiajul pe care le alegem în ținuta all black, deoarece orice greșeală pe care o vom face se va observa inevitabil, pentru ca scoate în evidență absolut orice defect, dar există și avantaje dacă nu greșim acești pași.

Negrul este puternic, necesită atenție dar este culoarea mea preferată pe care aș alege-o în orice situație, iarna mai ales. Oricât aș vrea să mă abțin, nu pot! Încerc să nu îmi mai cumpăr haine negre, însă mereu zic că nu sunt destule. Femeile! Nu?           Azi am ales o ținută all black, elegantă, care merge pentru aproape orice ocazie, fie că este o ieșire în oraș sau ești invitată la o petrecere. Poți alege să fii elegantă și în zilele în care nu ai un eveniment la care trebuie să participi. Nu este o regulă!

DSC00502_Fotor.jpg

DSC00539_Fotor.jpg

DSC00551_Fotor.jpg

DSC00528_Fotor.jpg

DSC00590_Fotor.jpg

Sacou – Zara, Pantofi – River Island

Este ușor să combini piesele negre între ele, însă trebuie și puțină atenție la detalii, la materiale să nu difere nuanța de negru prea mult între ele, în rest totul este după bunul gust și stilul fiecăruia!

Kisses,

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s