It’s all about the Baker Boy Hat|#autumnstyle

Baker Boy Hat sau nu?

 Un nou sezon aduce alte trenduri, printre care și baker boy hat. Nu este nou, dar cu siguranță este un trend care a revenit în forță toamna aceasta. Este momentul perfect să ne accesorizăm ținuta cu o astfel de pălărie!

Ceea ce îmi place cel mai mult la acest accesoriu promițător este că poate schimba ținuta, dându-i mai mult stil și făcând-o mai interesantă. Trebuie doar să avem grijă să nu arătăm ca un șofer de autobuz (șoferii din Regatul Unit au astfel de uniforme), însă noi nu avem de ce să ne facem griji, cu toate că se numește baker boy hat se poate îmbina de minune în ținutele feminine, mai multă grijă necesită vestimentația masculină adaugandu-i acest tip de pălărie.

DSC00822_Fotor

DSC00789_Fotor

DSC00827_Fotor

DSC00808_Fotor

DSC00873_Fotor

DSC00810_Fotor

Baker Boy Haț-Asos, Jeans-Asos, Teniși-Converse, Top-G by Guess.

Avantajul pe care îl ai dacă te hotărăști să îți achiziționezi această pălărie/bască (cum vreți) este că o poți purta la aproape orice stil de ținută. Se găsesc din materiale de lână, piele, poliester și bumbac, iar în funcție de materialul ales poți începe să îți faci ținutele de toamnă!

Indiferent cu ce piese alegi să porți Baker Boy Hat(newsboy, poor boy, sau fisherman hat) nu ai cum să dai greș, geacă de piele, palton, vestă lungă, tricou, bluză, merge chiar orice!

 

Kisses,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s