Leather skirt|military style

Fusta de piele este o piesă vestimantară versatilă, potrivită pentru orice tip de eveniment dacă o asortăm și accesorizăm potrivit, în funcție de locul unde mergem. Faptul că o putem adapta mai multor stiluri este un avantaj și un motiv ca să avem o fustă de piele în garderobă. Dacă nu vă doriți un look agresiv combinați fusta cu nuanțe deschise cum este albul sau camel.

Pentru un look elegant dar un pic rebel adăugăm o pereche de pantofi stiletto roșii, astfel   reducem din sobrietatea pe care o are fusta de piele.

Pentru un look sport adăugăm un tricou, cu logo, că tot se poartă logo-urile sau orice altă piesă sport însă în picioare ar trebuii evitați teniși, putem opta pentru bocanci, pantofi.

Pentru un look military adăugați o cămașă, jachetă, sacou sau cardigan de acest gen, împreună pot crea o vestimentație casual, urbană pe care o puteți adapta în orice situație în funcție de accesoriile pe care alegeți să le purtați.

DSC00456_Fotor.jpg

DSC00432_Fotor.jpg

DSC00410_Fotor.jpg

DSC00478_Fotor.jpg

DSC00487_Fotor.jpg

Camasa military – H&M, Fusta de piele – Religion, Botine – Jeffrey Campbell

Sunt multe combinații cool pe care le putem face cu o fustă de piele, o să încerc să mai fac câteva poze cu astfel de ținute cât încă mai avem vremea potrivită pentru a putea purta fustă.

‘Till next time!

 

Kisses,

3 thoughts on “Leather skirt|military style

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s