Pinstripe alert| #pinstripeblazer

 Designerii au luat cu asalt dungile pinstripe sezonul acesta, ducându-le la cu totul un alt nivel, la rang de artă vestimentară! Din timpuri îndepărtate au fost asociate cu bancherii, obișnuiau să poarte costume pin-striped care emanau autoritate, putere și masculinitate. Robert De Niro a purtat un astfel de costum în Godfather part II, când a primit rolul lui Vito Corleone (What a timeless movie!).

Sunt o multitudine de modele și piese vestimentare prin-striped, din care putem asambla ținute excepționale, în trend cu marii designeri ai lumii. În lumea modei se poate orice, de asta m-am lămurit demult. Din costumele pin-stripe impecabile, masculine care se purtau pe Wall Street au ieșit piese vestimentare ultra-feminine din satin sau mătase pentru o notă în plus de feminitate și eleganță dar și originalitate, piese făcute din lână, în general pentru sacouri, paltoane, sau piese făcute din poliester, vâscoză, modal, pentru fuste și pantaloni. Toate aceste piese îți pot folosi pentru a crea o ținută perfectă pentru toamna aceasta destul de rece!

DSC01212_Fotor.jpg

DSC01221_Fotor.jpg

DSC01171_Fotor.jpg

DSC01272_Fotor.jpg

DSC01280_Fotor.jpg

DSC01209_Fotor.jpg

DSC01182_Fotor.jpg

Blazer – Lioness| Top – Free Peolpe| Pantaloni – Replay| Botine – Kendall + Kyle|Baker Boy Hat – Tommy Hilfiger.

Cu piesele pin-striped ne putem juca sezonul acesta, pentru că există diverse materiale și modele vestimentare. Se găsesc și pe alte culori, albastrul acesta fiind clasicul, în general ele sunt sobre dar dacă ești o persoană căreia nu-i place să se îmbrace sobru, poți oricând combina un astfel de sacou cu o cămașă de mătase satinată roz pal.

‘Till next time!

 

Kisses,

 

One thought on “Pinstripe alert| #pinstripeblazer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s