Knitted dress|#autumn-winter’17

Rochia pulover este alegerea perfectă pentru sezonul rece, în loc să ne îmbrăcăm cu primele haine călduroase pe care le găsim, de ce să nu alegem ceva călduros dar în tendințe? Este exact piesa vestimentară perfectă pentru o ținută de toamnă-iarnă, dar în care să nu tremuri când ieși din casă.

Pe lângă faptul că este călduroasă și foarte confortabilă, îți oferă un look feminin și elegant. O porți purta cu botine cu toc, pantofi sau cizme peste genunchi care vin extraordinar cu o rochie de orice stil. Rochia pulover este versatilă, o putem purta în orice moment al zilei, dacă pentru fiecare moment o accesorizăm corect. Cizmele înalte sunt perfecte pentru că acoperă mare parte din picior  dar lăsând la vedere exact cât trebuie pentru un efect elegant dar sexy, iar pe lângă asta, cel mai important lucru este că țin de cald!

DSC01523_Fotor.jpg

DSC01519_Fotor.jpg

DSC01543_Fotor.jpg

DSC01482_Fotor.jpg

IMG_4408_Facetune_10.10.2017-11:50:50.JPG

IMG_4407_Facetune_10.10.2017-11:50:23.JPG

Knitted dress – Asos | Botine – Kendall+Kyle

Pentru zile cu soare de toamnă, rochia pulover se poate purta fără dresuri, însă iarna când temperaturile scad din ce în ce mai mult trebuie să punem o pereche de dresuri potrivite stilului și materialului din care este făcută rochia tricotată. Dar acesta nu este un impediment în efectul pe care îl promite această piesă vestimentară!

 

Kisses,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s