Blazer weather|Tartan print

Deși pare o piesă vestimentară îmbătrânită sacoul te poate salva în orice situație, indiferent de vârstă sau ocupație sacoul poate fi purtat în orice moment al zilei. Asortat așa cum trebuie sacoul ne poate ajuta să alcătuim o ținută pentru diferite evenimente.

Fie sacoul boyfriend, cambrat sau military dacă reușim să-l îmbinăm corect cu ceea ce alegem să purtăm poate schimba total o ținută banală într-o ținută cool.

Sacoul “boyfriend style” poate fi purtat cu un tricou alb din bumbac, o pereche de jeans și pantofi cu toc, se îmbină perfect stilul elegant cu casual.

Un sacou cambrat poate fi deasemenea piesa de rezistentă a unei ținute casual, dar deasemenea poate fi perfect pentru o ținută office adaugandu-i o pereche de pantaloni din același material, formând costumul de toate zilele, care în prezent a revenit în trend pierzând astfel rolul de “ținută office”, au apărut tot felul de costumații care pot fi purtate în orice situație a zilei. DSC01780_Fotor.jpg

DSC01805_Fotor.jpg

 

DSC01785_Fotor.jpg

DSC01723_Fotor.jpg

DSC01737_Fotor.jpg

DSC01837_Fotor.jpg

Pentru o ținută de zi, când vreți să ieșiți la o cafea cu prietena voastră, cea mai bună opțiune sunt bocanci, comozi și călduroși care se asortează iarăși cu foarte multe piese vestimentare atât elegante cum este sacoul cât și casual, cum ar fi geaca de piele. Deși se apropie iarna, vremea de afară este călduroasă pentru această perioadă, așa că de ce să nu profităm de razele plăcute ale soarelui ca să purtăm un blazer comod!

 

Kisses,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s