Red code|#colourtrend

Au fost niște zile extrem de călduroase, temperaturi generoase pentru jumătatea lunii octombrie, perfecte pentru ținute de toamnă timpurie. Peisajele tomnatice, nuanțele portocalii-roșiatice ale frunzelor căzute peste tot fac din oraș un loc plin de vibrații pozitive și energie care parcă te strigă să ieși afară din casă să te bucuri de ele.

Roșul este o culoare tomnatică, îndrăzneață care îți oferă energia necesară pentru orice eveniment al zilei. Se află în industria fashion de decenii bune, însă toamna această se pune foarte mult accent pe roșu, all red adică! Sunt combinații îndrăznește, care înainte nu erau recomandate dar în prezent se optează pentru outfituri îndrăznețe, vibrante.

HFNNE1315.JPG

8CBC3E49-0FB2-4849-80AD-7CBC43E41874.JPG

NVZCE9956.JPG

DDE36D72-EA05-4BA0-B78B-52C5DDFA7AD6.JPG

KIRYE7223.JPG

HWZHE9455.JPG

Pantofi – Zee Lane | Jeans – Replay | Cami top – H&M 

Roșul poate fi purtat în tot felul de combinații: paltoane, sacouri, fuste, pantaloni, cămăși, accesorii. Toate aceste piese vestimentare combinate așa cum trebuie îți pot oferii un look de toamnă în trend, iar pe lângă asta îți oferă o stare de bine cu vibrații pozitive și forță că să faci față zilelor agitate!

Din păcate weekendul acesta este cam ultimul sfârșit de săptămână călduros, cel puțin așa ar fi normal, dar până acum a fost o vreme superbă de toamnă și sper să mai avem măcar soare dacă nu și temperaturi ridicate!

See you next time!

 

Kisses,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s