Denim jacket|#Casual-chic style

Denim boyfriend jacket a devenit o piesă must-have în garderoba noastră, dintr-un motiv simplu, este atât comodă cât și chic, dacă o asortăm corect cu accesoriile de rigoare ne poate oferii un look casual-chic. În general prefer ținutele simple, clasice, rar ies din zona de comfort, cred că nu sunt singura, dar asta nu este o problemă greu de rezolvat!

Ne adaptăm stilul casual cu piese chic, de regulă accesoriile, încălțămintea și jachetele ne ajută foarte mult pentru a crea o ținută smart-casual. Atunci combinăm piesele vestimentare clasice din dressing-ul nostru cu accesorii de tot felul. Adăugăm o geantă/poșetă, tocuri, ghete, eșarfe, pălării, bijuterii etc. Totul depinde de imaginație!

Stilul smart-casual este potrivit pentru toată lumea, oferă multe opțiuni și soluții pentru orice situație. Nu vrei să ieși din zona de comfort, nu este nici o problemă, accesorizează corect ținuta compusă din piese simple/clasice, iar dintr-o ținută banală vei avea o ținută chic.

DSC02426_Fotor.jpg

DSC02383_Fotorr.jpg

DSC02367_Fotor.jpg

DSC02384_Fotor.jpg

DSC02402_Fotor.jpg

DSC02483_Fotor.jpg

DSC02508_Fotor

Boyfriend denim jacket – Diesel | Jeans – Replay | Top – H&M | Pantofi – Mango

Geaca de demin este o achiziție pe care merită să o faci. Poți să o asortezi cu multe piese vestimentare din garderoba ta fără prea mult efort. Iar tot meritul revine accesorizarii ținutei. Toamna este în punctul culminant, momentul oportun pentru niște poze perfecte, peisajul oferă un show pe care nu îl vei mai regăsii în celelalte anotimpurii ale anului!

See you next time!

 

Kisses,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s